Καλώς ήρθατε στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο

 


 

 

ttt

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ( ΤΕΤΑΡΤΗ 22/11/2017)

 

 

                                    

 

 

Πρόγραμμα ημερίδας παιδοψυχιατρικού Τζάνειο Νοσοκομείο

 

 

                                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το Γενικό Νοσοκομείο "ΤΖΑΝΕΙΟ" θέλοντας να είναι κοντά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της επιστήμης αλλά παράλληλα και των αλλαγών που αυτές επιφέρουν στις υγειονομικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσπαθεί μέσα από πραγματικά δύσκολες συνθήκες να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται ώστε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες περίθαλψης και φροντίδες υγείας αλλά και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της εκπαίδευσης. Αρωγός στήν όλη προσπάθεια είναι κυρίως το ίδιο το προσωπικό, του οποϊου μέσω της συνεχούς ενημέρωσης, επιδιώκεται η ενεργος συμμετοχή στα δρώμενα.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ιδρύθηκε κατόπιν δωρεάς του εμπόρου ΝΙΚΗΤΑ ΤΖΑΝΝΗ ή ΤΖΑΝΝΕ από τα Κύθηρα, Δημότη Πειραιά. Ο θεμέλιος λίθος ετέθη το 1866.Λειτούργησε το 1873 ως Αδελφάτο και με το Ν. 1467/42 ως Ν.Π.Δ.Δ., ανεξάρτητο από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πειραιά.

Η μελέτη κατασκευής, η συγκρότηση και η λειτουργία του, έγινε με την φροντίδα του Πειραιώτη Καθηγητή της Φαρμακολογίας και Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ. Το 1927 λειτούργησε νέα πτέρυγα ως Μαιευτήριο.Το 1934 ανεγέρθη νέα πτέρυγα, που λειτούργησε ως Χειρουργικό Τμήμα, το ΣΑΛΙΠΟΥΛΕΙΟ, δωρεάς Δημητρίου Σαλιπούλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ