ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ

 

Τριμηνιαία έκδοση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «Τζάνειο»

 

e-ISSN: 2241-1666

Print ISSN: 1791-1362

Καλωσόρισμα

Το περιοδικό «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ» είναι ένα ιατρικό περιοδικό ανοικτής πρόσβασης* που εκδίδεται από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «Τζάνειο» κάθε τρείς μήνες.

Σκοπός του περιοδικού είναι η δημοσίευση έγκριτων κι επιστημονικά άρτιων εργασιών από όλο το φάσμα της Ιατρικής, αλλά φιλοξενεί ενίοτε κι εργασίες της Νοσηλευτικής.

Τύποι άρθρων που δημοσιεύονται:

· Ανασκοπήσεις,

· Πρωτότυπα άρθρα,

· Παρουσιάσεις περιστατικών,

· Κλινικά quiz,

· Βραχείες δημοσιεύσεις,

· Κλινικές κατευθυντήριες οδηγίες

· Ανασκοπήσεις της τρέχουσας ιατρικής βιβλιογραφίας,

· Γράμματα μετά από πρόσκληση της συντακτικής επιτροπής, και

· Ιστορία του νοσοκομείου μας.

 

Το περιοδικό «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ» αποτελεί μη κερδοσκοπικό επιστημονικό φορέα, ενώ έχει λάβει έγκριση από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας.

Με τη νέα αυτή ηλεκτρονική πλατφόρμα η Συντακτική Ομάδα του περιοδικού καλωσορίζει την υποβολή εργασιών για δημοσίευση από όλες τις ιατρικές ειδικότητες, ευελπιστώντας να διατηρηθεί  υψηλό το επιστημονικό επίπεδο του περιοδικού παρά τις δύσκολες και χαλεπές εποχές και συγκυρίες. 

 

Η Συντακτική Επιτροπή  

 

Copyright © 2015, Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο»      

 

 

Σχεδίαση, παραγωγή σελίδας Αθανάσιος Μαρίνης   -    Ηλεκτρονική Υποστήριξη Αχιλλέας Κοντόπουλος

 

Google Scholar

Text Box: * Το περιοδικό μας είναι ανοικτής πρόσβασης, που σημαίνει ότι όλο του το περιεχόμενο είναι ελεύθερα διαθέσιμο χωρίς οποιαδήποτε οικονομική χρέωση στον αναγνώστη ή το ίδρυμα του/της. Οι χρήστες του website του περιοδικού επιτρέπεται να κατεβάζουν, αντιγράφουν, μοιράζονται, εκτυπώνουν, αναζητούν ή να συνδέονται με link στα πλήρη κείμενα των άρθρων του περιοδικού αυτού χωρίς να ζητούν προηγουμένως την άδεια από τον εκδότη ή τον συγγραφέα. Αυτά είναι σύμφωνα με τους ορισμούς της ανοικτής πρόσβασης (open access) της BOAI (Budapest Open Access Initiative).